BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, September 15, 2011

STORY ABOUT MY FRIEND'S 2011

hmmm...hari nie aku tak tahu kenape aku bosan...bosan cngt-II...dah laa pening kepale...arrggghhh...tibe-II aku dpt idea nak tulis semua kenangan aku bersama-II kawan aku iaitu SHIDA,YUYUN,ADIB,ACONG and ALONG...kenangannya mcm nie....

si teruna ( ALONG) dan si dara (SHIDA) telah bertemu bersua muka pada 16/05/2011...si teruna nak sangat berkenalan dengan si dara...si teruna minta nombor si dara dekat aku..aku tak tahu nak buat apa...aku minta kebenaran si dara untuk bagi nombor dia kat si teruna...hahahaha..aku pon bagilah nombor si dara dekat si teruna...punyalah suka si teruna tu...hmm...balik terus je mesej...malam mesej agy pulak tu....then,mulalah titik-II percintaan antara dua orang insan yang dikurniakan oleh Allah s.w.t...mereka bertemu waktu hari guru...si teruna nak sangat berkenalan dengan si dara sampai minta nombor di depan toilet.....hahaha..kelakar laa dyeorang nie...sengal!!

okey..back to story...setiap hari balik dari sekolah,mesti bertemu...pura-II belajar....then,pulang menaiki bas...aku pon cakap laa dengan dyeorang mcm nie..."wei,ape barang balik naik bas.."dyeorang pon cakap plak.."kan romantik"....aku berkata di hati " romantik laa sngt!!"..hahahaha...

hmmm...si teruna buat puisi cinta untuk si dara...puisi itu bertajuk ''KERANA EGO SAYA MENYESAL"....si teruna dengan kawan baeknya iaitu aku ( DIEYRA / EYKA ),YUYUN,ADIB,and ACONG merancang untuk menyatukan mereka berdua...semasa si teruna membaca puisi cinta itu,si dara hanya mampu tersenyum..dari situ,mulalah mereka bersatu...detik demi detik,mereka akn bertemu di mana sahaja mereka berada....seperti,di depan toilet,tangga and all...hehehehe...(mcm org sewel)....damm...

aku pendekkan cerite okey...

hmm...tapi skunk semua tu hanya kenangan sahaja..si dara sebenarnye dah ade yg punye...so si teruna tak nak rosakkan hubungan dyeowg..kesian aku tgk si dara and teruna...nak baut mcm mne kan..hmm...sabar jela....

skunk aku (DIEYRA/EYKA),ACONG,SHIDAH,ALONG,ADIB,YUYUN,SHIDI and ALIM hanya berkawan baek...FRIEND'S 4 EVER....erti persahabatan kiteowg sangat bermakne..kerana erti persahabatanlah kiteowg kekal berkawan sampai skunk....so aku harap persahabatan aku dengan dyeowg nie berkekalan sampai bila-II...amin...insyaallah...













shidah<3

adib n yuyun <3

acong,along n adib:))


              KAWAN SELAMANYA<3

0 comments:

Kawan Tersayang Sa!a:):):)

my bufday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers