BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 31, 2011

Holiday With My Cousin Family =)

                            Assalammualaikum . .


hye korang semua . . maaf lah ye . . Eyka dah lama tak bukak blog nie . . nak follow korang semua pon , tak sempat . . maaflah ye . . Eyka keje laa . . sebab tu laa Eyka tak sempat nak bukak blog berbagai :P . . hari tu Eyka pergi holiday dekat Melaka . . Eyka tidur dekat Puteri Resort . . resort tu besar sangat sangat . . best gile laa . . hohoho . .


time nak balik =)

rasa macam nak pergi lagi je . . hoho . . kalau ada rezeki . . amin . . =)

Monday, December 19, 2011

ABOUT SOMEONE =)

                        Assalammualaikum . .

hari ini Eyka nak cerita dekat korang semua tentang seorang gadis yang sangat cantik . . okey . . korang yang bace blog nie pon cantik juga . . =) . . okey , back to our story . . gadis nie berusia 13 tahun . . tahun depan 14 tahun . . so form 2 laa kn . . hehe . . gadis nie sangat comel , cute . . dia jadikan Eyka sebagai ''sister'' dalam facebook . . Eyka tahu gadis nie tak berape suke dengan Eyka . . Eyka bukan salah sangka . . tapi Eyka dapat rase semuanye itu . . Tuhan sentiase memberi petunjuk kepade hamba-Nya yang dalam kesusahan . . =) . . Eyka tahu kenape dia tak suke Eyka . . sebab Eyka rapat dengan Boyfriend dia . . tapi Eyka dengan Boyfriend dia tu cume berkawan . . Boyfriend dia tu ex Eyka . . tak salahkan kalau kita berkawan . . so Eyka dah amek keputusan yang Eyka tak akan rapat lagi dengan Boyfriend dia . . FULLSTOP ! sayangs , kakak tak kisah kalau nak benci kakak sekali pon . . yang penting kakak sayang kamu dan tak benci kamu . . =)

 sorry sayangs . . hope bahagia dengan dia . . kakak tak akan rapat dengan dia lagi okey . .


#benci mane adeq sekali pon terhadap kakak , kakak tetap sayang kamu dan tak benci kamu =)
                  <3 Love You Sayangs <3


Sunday, December 18, 2011

ADEQ MIRA ADI =)

                            Assalammualaikum . .

tadi Eyka buka facebook. .

   Eyka Dyra       <--- ini link fb Eyka . . klik aje . . nanti keluar lah page fb Eyka . . hehehe . . okey . . stop cerita pasal fb Eyka . . mase buka fb ade 25 friend requests . . mula mula malas nak confirm . . lastly , nampak name Mira Adi . . Eyka confirm kan lah . . lepas tu mulalah perbualankan Eyka dan Adeq Mira sehingga kan Adeq Mira menjadikan Eyka sebagai kakak angkat Mira . . =)


first first kenal =)

♥ thx to add my dear =) ♥
 ·  · See friendship · about an hour ago · 

  • Mira Adi and Yunk Putera HaNeep like this.

    • Mira Adi heh ,okay .. :) ♥
      about an hour ago · 

    • Eyka Dyra hehe . .. awak comel =)
      about an hour ago ·  ·  1

    • Mira Adi heh ,tenkiu kak ♥ ..akak pn ape kurangnye :D
      about an hour ago · 

    • Eyka Dyra tenkiu sygs . . umur Mira berape ?
      about an hour ago ·  ·  1

    • Mira Adi heh ,welkam kak ..13teen .akak ?
      about an hour ago · 

    • Eyka Dyra kakak 16 . . next year SPM lah syg . .
      about an hour ago · 

    • Mira Adi ow ,ok lah tu ..good luck kak ♥ :)
      about an hour ago ·  ·  1

    • Eyka Dyra thx sygs . . ♥ . .
      about an hour ago ·  ·  1

    • Mira Adi hehe ,ok kak ..study elok elok ok ..akak ambk kos ape ?
      about an hour ago · 

    • Eyka Dyra insyaallah . . amek kos AKAUN . . =)
      about an hour ago ·  ·  1

    • Mira Adi ow ,pndai Math lah ni ..heh ;)
      about an hour ago · 

    • Eyka Dyra entah lah . . alhamdulillah , buat mase sekarang akak boleh buat . . =)
      about an hour ago · 

    • Mira Adi huhu ,ok lah tu .drpd sy ,Math fail gila ..haha :)
      about an hour ago · 

    • Eyka Dyra math tak susah lah syg . . cume kena banyak buat latihan . .tu je . . so banyak kan buat latihan . . tak faham , tanye cikgu . . jangan malu . . =)
      about an hour ago ·  ·  1

    • Mira Adi heh ,ok kak ..i'm trying my best !tenkiu ats nasihatnye :D
      about an hour ago ·  ·  1

    • Eyka Dyra welcome syg . .
      about an hour ago ·  ·  1

    • Mira Adi heh .. :) ♥
      about an hour ago ·  ·  1

    • Eyka Dyra suke pulak dye . .
      58 minutes ago · 

    • Mira Adi heh ,tk bole ke ? ;)
      50 minutes ago · 

    • Eyka Dyra boleh laa syg . .
      45 minutes ago · 

terima kasih adeq . . Sayang kamu lah adeq . .
                 ini facebook Mira Adi  . . klik je kan name dia tu . . kboii =) . .

Kawan Tersayang Sa!a:):):)

my bufday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers