BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, October 22, 2011

PATUNG KEGEMARAN ! =)

sekarang kan banyak gilew patung patung yang chumel chumel kan . . cute miut pon ade . . hehe . . suke nye . . antara patung kegeraman titeww ialah :-



Price
name dea DOMO ! 



comel kan ! =)

ANGRY BIRD'S =)







nak semua nie boleh tak ? ibu ayah , awak saya nak semua nie boleh tak ? BOLEHH LAA =( 
 
      ♥ ♥ ♥ SAYANG AWAK PATUNG ! ♥ ♥ ♥

Friday, October 21, 2011

MENGIGAU DI SEKOLAH . . WHO ? :0

hmm . . hari nie baru boleh uptade awakk blog . . sudah berapa minggu tak update awakk . . maaf ye . . titeww busy dengan exam . . hihi . . nak cerita nie . . hari tu , hari khamis 19.10.2011 titeww tak ade paper untuk jawab exam . . yang datang berape orang je . . hehe . . dekat sekolah berbual je . . hehe . . lepas tu kawan titeww tido . . name dia Afiq . . then , mase tengah tido , dia mengigau . . 

         AFIQ = aku boleh berdiri ! aku boleh berdiri . . 

haha . . sengalkan . . titeww , Shidah , Izzuddeen , Shasha , Amoy , Deyraa and Fazlina yang dengar hanya mampu ketawe kan dia . . hahhah. .  .



tengok nie . . Shidah ciap buat update status dekat fb . .  ! 

see ! 


pda 19.10.11,,,Afreak Repeactor tlh mengingau & b'kate ''AQ BOLEH BERDIRI''!!!!HAHAHA,,,,mg xleh blar,,ie leh tnye aq alek "AQ BERDIRI QER TD????"..adoi,,lwak-II,btol x Izzuddeen PbclubDieyra Adiera,Deyraa Nordin,Nurazziera Hairolmois,n yg swktu dgnnYER,,,,nsb bek Jais Jasmyra Jasmine Zainal,Nazryiae Samad n Zek Aideel xthew,,,hahahaha,,untung la,,,:-D...
 ·  · 2 hours ago · 



nie laa muke kawan kawan titeww tu . . :))



budak nie laa yang mengigau tu . . yang tak
pakai topi tau ! hehe , , :))


Thursday, October 20, 2011

TAK PUAS HATI KE ? or LUAHAN PERASAAN ?

hmm . . nak luahkan perasaan laa . . bolehh tak ? hehe . .  hari nie tak tahu laa kenape dgn titeww nie . . hmm . . titteww nak luahkan tau . . okey . . start k  . .

firstly : aku tak faham laa dengan kau ! kau jangan pikir kau pandai sangat boleh tak . . tak suka laa ! kite nie belajar sama sama . . pandai nye pon sama jela kan ! aku bukan nak jeles laa . . and aku tak jeles pon ! tapi dengan cara kau yang suka membangga bangga kn diri tu akan menyebabkan orang laen sakit hati ! kau tahu tak . . hmm . . ilmu kite nie tak tinggi mane pon . . okey ! sayang awk :))

second : hmm . . budak budak . ! kau tak payah nak howt sangat boleh tak . . aduhai . . aku tak paham laa dengan kau nie . . aku tak nak cakap banyak . . sebab aku tahu perangai kau macam mane . . :D . . sayang awk :))

third : kenape aku sakit hati r dengan kau ? kau ade buat salah ke dekat aku ? atau aku yang buat salah dekat kau ? hmm . . kalau aku buat salah dekat kau , aku minta maaf ye . . :)) sayang awk :))



aku sayang kau budak !  sayang sangat sangat ! :)) . . aku harap semua nye akan kembali seperti dulu kala . .  macam aku kenal kau dulu ! hihihi . . :D

Wednesday, October 12, 2011

DEA DEMAM :'(

hmm . . nak tahu tak . .  malam tadi titeww telefon Didie <3 . . hehehe . . saje je telefon dea , sebab ary nie titeww orang dah start exam . . so nak wish gud luck laa kat dea . . tibe tibe titeww dengar suare dea laen . . dea demam suare dea chumel . . suke titeww . . <3 . . :) . . awak , titeww harap awak cepat sembuh k . . jangan lupe makan ubat . . titeww doakan supaya awak capet sembuh tau . .


D!d!e <3

budak nie laa yang demam :'(


SAYANG AWAK LAA BUDAK TECHIK ! hehe . . <3

Tuesday, October 11, 2011

HANG OUT ! :))

      
                 Assalammualaikum . . :))
 

. . hari sabtu lepas titeww keluar ngn kawan titeww . . hehe . . titeww keluar ngn Shidah , Deyraa , Jass , Izzuddeen , Afiq , Ammar , Nazri , Akim n his friends . . hehe . . best glew . . keluar sebab buat suprise untuk kawan titeww Shidah . . untunglaa kan . . . hehehe . . keluar pegy BP MALL . . titeww orang maen bowling , pegy mkn , jalan jalan .  . hehee , . mcm mcm laa . . sepanjang titeww orang keluar mesti laa titeww orang snap snap pict kan . . tengok nie . .


JASS and EYKA :))

Deyraa and Akim <3

Amar :))

sweets >3

abaikan je pict nie . . sengal :D

titeww sayangs budak nie <3 #JASS

chumel tak ? hahahaha <3

JASS and DEYRAA <3

NAZRI and IZZUDDEEN . . <3
yang baju garis garis , leher bentuk 'V' tu ABAIKAN K !!!

baju ungu laa SHIDAH . . <3
yang dak lelaki tu menyebok je ade kat situ ! :P

titeww and Izzuddeen sebok makan BIG APPLE , yang
Jass sebok bergaduh dengan Afiq sebab ape tah . . myb tak dapay
BIG APPLE kot ! . . . hahaha . . :D   . . <3



        sayang korang semua kawan ! <3

Saturday, October 8, 2011

HAPPY DAY'S ! :D

       Assalammualaikum . . :))

hmm . . nak story laa . . hehe . . semalam kat sekolah dah merancang sesuatu . .hehe . . esok birthday kawan baek titeww .  . titeww nak keluar dengan kawan kawan titeww . . haha . . so tadi ramai ramai titeww orang pegy BP MALL . . titeww orang maen bowling . . hahaha . . awak semua nak tahu tak titeww menang tau maen bowling . . hehee . . suke gilew . . lepas dah maen tu , semua orang kelaparan . . so pegy laa makan . . hihihi . . tibe tibe titeww jumpa orang yang titeww sayang . .


ibu angkat titeww n akaq angkat titeww . . <3


hehe .  . serius . . happy sangat sangat . . keluar dengan dak dak nie . . 

Baby Deyraa Nordin <3

Baby Shidah <3

Baby Jass <3


 Izzuddeen :))


Afiq :))
Amar :))

Nazri :))
. . terima kasih korang sebab buat titeww happy hari nie . . hehe . . sayang korang semua ketat ketat . . <3 . .    

:))

Friday, October 7, 2011

IMPIAN KU ! :))


it's me <3
    Nama tittew : ZULAIKA ADIRA BINTI NOR MOHD SAIM . .
       Umur titeww  : 16 TAHUN . .
       birthday titeww :  08.05.1995 . .  
    titeww skunk  TINGKATAN 4 . . 
titeww amek jurusan PRINSIP AKAUN . .   kalau nak amek AKAUN , titeww kena amek ADD MATH sekali . . serius . . pening gilew . . argghh . . tapi seronok . . hehe . .
       titeww suke buat KEK . . itu memang minat titeww . .
       cita-cita titeww nak BUKA KEDAI KEK SENDIRI . . insyaallah . . bila cita-cita titeww tercapai titeww akan bagi nama kedai titeww DIERA'S BAKERY . .  titeww pandai buat kek . . caye tak ? okey . . .


kek coklat :))

chumel ta ? <3

simple ! 

 . . lepas titeww abis SPM tahun depan , titeww nak jual kek secara online . . hehehe . . then , kalau titeww dapat keputusan baek , titeww nak sambung belajar . .titeww nak amek dua jurusan kalau boleh . . titeww nak amek KULINARI or PASTRI and AKAUN . . hehe . . kalau boleh laa . . titeww harap impian titeww tercapai . . amin . . 

Diera's Bakery <3
I hope my ambition and my dream is achieved. .<3

Wednesday, October 5, 2011

AT I-PINTAR TUISYEN !

          Assalammualaikum . . :))

It's me <3 
ZULAIKA ADIRA :))

. . nak story nie . . ary ahad lepas , kat tempat tuisyen titeww tengok ramai popet popet . . hehe . . termasuk titeww dengan kawan titeww Deyraa Nordin . . hehe . . titeww tuisyen add math . . ary tu cikgu tu ajar bab LOG ! argghh . . memang tak buat laa titeww kan . . sebab titeww tak suke bab tu . . susah ! so titeww popet popet laa dengan Deyraa , Ardilla , Farah and Illy . . haha . . mase balik turn ayah Deyraa amek . . tapi ayah Deyraa amek lambat mase tu . . titeww , Deyraa and Ardilla snap-snap pict . . hehe . . 
Deyraa and Eyka <3


Ardilla and Deyraa :))

Eyka and Ardilla <3
bosan ! :P 

Dieyra and Ardilla <3

. . macam nie laa titeww orang kalau dah bosan and tak ade keje . . hehehe . .
   
                                                   <3 dieyraadiera <3 


Saturday, October 1, 2011

about my siblings :)

           Assalammualaikum . . :))

hari tak tahu kenape kite nak cite pasal adeq beradeq kite . . hehe . . kite mempunyai lima orang adeq beradeq . . lima orang tu , termasuk laa kite . .  yang sulung perempuan . . iaitu kakak kite . . dye seorang kakak yang baek . . penyayang . . walaupon dye suke mara mara kat kite , tapi kite tahu dye sayang kite . . hehe . . :D . . dye chumel tau . . mase tu dye g perlis cbb ade lawatan kat kolej dye . . mase dalam perjalanan pulang ke bangi , tempat kolej dye tu kn . . dye jumpe FARID KAMIL . . ulang suara . . jumpe FARID KAMIL . . msty tak percaya kan . .tapi kite cakap betul nie . .kakak kite siap bergambar agy . . tak caye ea ? jap ea . . kite ade bukti . .


farid kamil with my sis <3
ha ? skunk percaye tak ? hehe . . okey . . skunk kite nak cerita pasal abg kite plak . .  abg kite nie baek . . dye pandai pulak tu . . kite pon kalah tau . . segan tau . . hmm . . dye tu encem tau . . ramai glew suke dye . . hahaha . .

Fadhli Saim
my brother <3
encem kn ? then , about dua orang adeq lelaki kite pulak . . adeq adeq kite nie degil ckit . . biase laa budak . .  kadang kadang sakit aty gak bile dyeowang buad hal . . hahaha . . nie laa adeq adeq kite . .


adeq kite yang bawah kite . . <3
tahun nie budak kechik yang kat atas nie , nak PMR . . hahaa  . . gud luck ye adeq . . i know u can do it . . kejar laa impian mu sampai ke menara gading k . . :)) . .ha . .yang kat bawah nie adeq sye nombor lima .  .

adeq <3
I LOVE MY SIBLINGS . . LOVE U SO MUCH . . <3

miss my sister . :(



hmmm . . bosan nye . . tak tahu nak buad pe . . arghh . . benci laa .  . bile bosan , nie laa jadi nye . . ape agy . . snap snap pict laa . . hahaha . . aku rase kelakar bile tgk pict aku yang satu nie . . 

It's me <3 
 . . kelakar kan . . bile pegang bunga tu , ade yang kate mcm  Ana lulu . . hahaha . . kelakar kan . . hmm . . tadi kan , aku bukak blog akak angkat aku kak cida . . serius . . aku rindu dye . . tgk blog dye nie . . pinkycida. . . rindu dye sangat sangat . . 



Syahidah Pamidi
kakak cida <3

KAKAK , ADEQ RINDU KAKAK SANGAT SANGAT . . MISS U SO MUCH SISTER . . <3 <3
                                                       
                                      YANG MERINDUIMU ,              
                  <3 dieyraadiera <3                                  

Kawan Tersayang Sa!a:):):)

my bufday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers