BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 19, 2011

ABOUT SOMEONE =)

                        Assalammualaikum . .

hari ini Eyka nak cerita dekat korang semua tentang seorang gadis yang sangat cantik . . okey . . korang yang bace blog nie pon cantik juga . . =) . . okey , back to our story . . gadis nie berusia 13 tahun . . tahun depan 14 tahun . . so form 2 laa kn . . hehe . . gadis nie sangat comel , cute . . dia jadikan Eyka sebagai ''sister'' dalam facebook . . Eyka tahu gadis nie tak berape suke dengan Eyka . . Eyka bukan salah sangka . . tapi Eyka dapat rase semuanye itu . . Tuhan sentiase memberi petunjuk kepade hamba-Nya yang dalam kesusahan . . =) . . Eyka tahu kenape dia tak suke Eyka . . sebab Eyka rapat dengan Boyfriend dia . . tapi Eyka dengan Boyfriend dia tu cume berkawan . . Boyfriend dia tu ex Eyka . . tak salahkan kalau kita berkawan . . so Eyka dah amek keputusan yang Eyka tak akan rapat lagi dengan Boyfriend dia . . FULLSTOP ! sayangs , kakak tak kisah kalau nak benci kakak sekali pon . . yang penting kakak sayang kamu dan tak benci kamu . . =)

 sorry sayangs . . hope bahagia dengan dia . . kakak tak akan rapat dengan dia lagi okey . .


#benci mane adeq sekali pon terhadap kakak , kakak tetap sayang kamu dan tak benci kamu =)
                  <3 Love You Sayangs <3


0 comments:

Kawan Tersayang Sa!a:):):)

my bufday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers