BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, September 30, 2011

PLEASE THINK POSITIVE ! ! :))

hmm . . nak story ke tak eak ? hmm . . story jela . . ishh . . sebenarnye nak luahkan perasaan nie dah lame . . story yang aku nak cakap nie bermula pade 15.09.2011 agy . . dah laa mase raye plak tu . . fucker damm betul laa . . owg raye raye mnx maaf . . nie tak . . nak cari gadoh plak . . hehehe . . sabar sabar .  . :D . . mase tu aku penat sangat . .  banyak benda yang aku nak pikirkan . . sebab eck tu rumah ade buat OPEN HOUSE ! aku tak tahu nak masak ape . ? . arghh .  .time tu serabut gilew kepala aku . . aku cerita story nie kat mmber baek aku yang selalu nak dengar luahan aku. .  Honey Shida , Honey Myrul ,  and all my friend's . . . rase nak menangis pon ade . . aku pikir story nie banyak kali . . serius aku cakap . . aku tak ade niat jahat pon . .  asal laa dea tu suke berfikiran NEGATIF ? cube laa berfikiran POSITIF plak . . susah ke ? dea tu chantek , chumel . . prefect . . pakej cukup . . semuanye sempurna . . tapi satu je yang kurang menyenangkan . . dea suke amek tindakan yang negatif . . aku bukan nak buruk buruk kan dea. . aku tak suke buruk buruk kan owg . . tu bkn diri aku yang sebenar . . niat aku rapat dengan dea , ikhlas . . tapi nape dea cakap aku ade MOTIF ? motif ? motif ape ? aku rapat dengan seseorang bkn sebab ade motif ape or berbagai-bagai segala laa . . aku rapat dengan seseorang sebab ikhlas . . please laa  . .  try to think positive . . aku tak kisah dea ssuke aku ke tak .  .aku hanya mampu doakan kebahagian dea dunia dan akhirat . . insyaallah . . :) . . i hope she happy always . . 


Honey Myrul <3

Honey Shida with me ! <3


LOVE YOU KORANG BERDUA ! SAYANG KORANG BERDUA KETAT-KETAT <3
                                                                
                                                                Corentan hati ,
                                                      ♥ dieyraadiera 

0 comments:

Kawan Tersayang Sa!a:):):)

my bufday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers