BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, September 25, 2011

GEMBIRA TAK TERKATA !

       Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia. . .


hmm . . dah lame tak update blog i nie . . kecian dea . . dah jadi ape tah ! . . okey . . ary nie i ckp something yg buat i happy pada ary tu . . minggu lepas ary sabtu 17.09.2011 i and classmate i g beraye . . hahaha . . :D . . seronok gilew . . yang pergi cume i , Deyraa , Jass , Caca , Izzuddeen , Honey,Afiq ,  ,Amirul Fazly , Haris , Amar , Azizie ,Hasif , Yb and kawan . . .pukul 11a.m. dah berkumpul kat Petronas . . hehehe . . semangat gilew kn ! hmmm . . i and dax-II perempuan yg laen tu naek kereta . . abg i jadi DRIVER i . . kecian kn . . yg dax-II laki g naek moto. . biase laa kn dax zaman skunk . .kalau dah berjalan msty nak snap-II pict kn . .
okey . . see the pict . .


nie laa abg i yang jadi DRIVER i and kekawan i :)
Sayang Jass and Sayang Dieyra :))


ZULAIKA ADIRA and NUR NADHIRAH 

BABY JASS , BABY DIEYRA and BABY CACA <3

at AWIN house . . :)

rumah IZZUDDEEN , kami jadi kanak-II ribena :D
Fazlina house . . rumah yang ketiga i and kekawan pergi . . :))

Honey Amirul Putra house
tak ade keje ! busan :P
i and my lovely teacher # Miss Aqila <3

Baby Dieyra , Baby Jass and Baby Caca :D

last sekali beraye kat umah cikgu Matematik ( Miss Aqila <3  ). . hmmm . . mase tgh sedap-II beraye , umi Caca telefon . . dea suruh Caca balik . . so i and classmate i yg laen pon balik laa . . mase perjalanan balik , Jass dengan berani nye bersuare untuk mengatakan sesuatu kepada abg i . . hahaha :D . .Jass berkate :-

     JASS  : abg , singgah kedai 2 ringgit buley tak ?
     ABG  : nak buat ape ?
    JASS  :  nak beli frame . .

so abg i pon pergi laa . . dah sampai tu kn , nk cari frame tpi xde satu pon yg Jass kenan kn . . jadi , dea and Deyraa beli rantai . . hehehe . . then , antr laa si Baby Jass dulu . .lepas tu , antr Baby Caca . . mase antr tu , umi Caca tunggu Caca kat luar . . biase laa . . sayang kn anak . . hehehe . . last , bru antr Baby Deyraa . .hmmm . . serius i ckp , i penat glew mse tu . . balik je rumah kena kemas rumah . . sebab malam tu kat taman ade marhaban . . hahaha .  . i nie pantang tau nampak CAMERA ! nampak je benda tu msty nak snap pict . . kat bawah nie pict-II mse marhaban . . sengal-II je pict tu...biase lah , owg kepenatan !

time marhaban kat umah PUAN MASLINA and ENCIK NOR MOHD SAIM <3
Nor Mohd Saim's Daughter <3
Honey Shidah and Honey Dieyra <3
Ucuk Yatt , Ucuk Dieyra and Ucuk Shidah . . ( BESTIE FOREVER ) 
ibu dan anak
MASLINA SALEM and DIEYRA ADIERA :)

iqa n yati
i and HAZIQ ( adeq shidah)

pict nie mak-II org je . . tapi i nie saje je nak ikot posing ! ( i sengal )

Nana and Dieyra

cik Khalid ( shidah father ) and me !

dax-II nie tgh bertungkus lumus nak lipat meja tu , yang i sebok posing . . last-II i yang berjaya lipat meja tu !

ZULAIKA ADIRA BINTI NOR MOHD SAIM <3
16 TAHUN

okey . . cerita dah abis nak cerita . . thx u .. love u all . . muaahhhxxx! 

0 comments:

Kawan Tersayang Sa!a:):):)

my bufday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers