BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 19, 2012

Bosan !

hari nie bosan sangat . .  mak ayah tak ade pergi singapore . . kakak pon ekot . untung lha kena tinggal :( . . nak menangis boleh tak ! bila bosan ini lha jadinye :) 

ini jadinya :D
  Usamah Saparudin punye 
Asyraf Hanafi bagi .
 Terima Kasih Harry Potter
Hadiah yang kita dapat . tapi ade lagi . :)
See that !  
Teringat kamu :(  

Eyka  rindu kamu Ayah , Mak , Along , dan Superman  ♥ . . rindu sangat :(




♥ Sweet Memory ♥

Seumur hidup aku , aku tak pernah dapat kejutan sebegini . . :D . . terharu dokk ! Terima Kasih Sayang . . Dia purpose aku . . Terima kasih Superman ♥ . .  


terkejut . . see aku ketawe buruk !

♥ melting ♥

OMG ! ♥ macam tak percaye :o
malu :')
♥ kita terima awak Usamah ♥
♥ My Superman ♥


Terima Kasih My Superman sebab purpose kita . Kita hargainye . serius , kita suka . . Sayang awak Superman !    . . kiss fake sikit :* . . Hahaha . 

♥ Celebrate My Birthday ♥

Date : 05.05.2012
Day  : Saturday . .

serius mase nie aku suka . . hehe . . kawan kawan sambut birthday aku . . terima kasih kawan kawan  ♥  . . kalau dah keluar , tak best lha kalau tak ade gambar . . hehe . . tengok nie . . mase nie dekat fucort . . aku sambut awal , sebab exam sebulan . .  :)


♥ my birthday cake ♥


 ♥ with ''GK'' sayang  ♥


  ♥ baju kami sama ♥

♥ Azzam & Adik Hafizah ♥

potong kek ♥

alhamdullilah . ramai yang datang . serius , tak sangka seramai itu . . hehe . tengok nie . . :)



♥ Asyraf Hanafi & Ifnie ♥


SUPERMAN !

♥ Muhammad Syafiq ♥


♥ Syukri ♥





♥ Faizal Ibrahim ♥


buka link ini :) Birthday Photo <3



lepas potong kek , makan  . . lepas makan , semua nye hilang kemana . . hehe . . kite still jalan dengan mereka ♥



 sayang kamu semua 




Friday, May 11, 2012

Jogging

dah lame tak pergi jogging . tibe tibe ayah ajak pergi jogging . rupanye , herbalife buat . . tak banyak cerita . tapi banyak gambar . . HAHA :D   . . tengok nie . :)



:)


♥  with Ratu Hatiku ♥ 


♥  Zulaika Adira ♥ 


 ♥  Eyka Dyra ♥ 

 ♥  balik rumah , lepak . penat . dah lame tak jogging :)  ♥

Happy Day's Part 2

semalamnye dah penat jejalan . . esoknye , jalan lagi . . hehehe . . ayah dengan mama bawa pergi Bekok . . Herbalife Team buat . . suka suka . . dah lame tak pergi . dulu last pergi pon mase sekolah rendah . . dah sampai sane , mesti nak bergambar . . hehe . . tengok nie :)


nie kite :)


dalam air pon nak bergambar


♥ Stereo Heart ♥


♥ Stereo Heart again ♥


♥ Ratu Hatiku ♥


1,2,3 LOMPAT ! :D


Herbalife Team


♥ Terima kasih mak & ayah sebab bawak Eyka pergi sini . tenang sikit fikiran . . ILOVEYOU ♥


Happy Day Part 1 :D


time nie best sangat sebab dah lame tak keluar dengan kakak , abang and adik adik sama sama . . hehe . best lah , mama belanja makan pizza . terima kasih mama . . ILOVEYOU ♥  .  . masa makan pizza , Usamah ada :) . . kakak pulak bawak kawan kawan dia . makan pizza ramai ramai :D . . lepas tu maen bowling sama sama  . . then , mase kat bowling jumpa Azzam , Asyraf Hanafi , Akim , Mona , Adik Hafizah , Adik Yasmin and ramai lah . . macam biase , dah keluar mesti ada gambar :)



♥  With Usamah ♥ 

 ♥  with my sister's 

♥ with abang Qayyim ♥ 

♥ Adik Adilla & Adik Farhana ♥ 



Akim & Mona



gambar laen dah tak jumpe . . sayang korang semua

Monday, April 16, 2012

JANJI DITEPATI :')

mase nie ade JELAJAH JANJI DITEPATI . . mama kite , kena pergi sane . kite pon ekot lha . . hehe . . serius time nie happy sangat . . penat pon ade . . balik terus tumbang , tidur . . zzzzzzz . . HAHAHA . . malas nak taip panjang panjang . . tengok nie :')



jalan dengan my superwoman :*
 
kite jumpa Pejal & Atiq :)
lagi :D

dia Usamah :)

lepak :)
kite jumpa Aliff Aziz <3
dekat tasik Y with Usamah ;)

<3 sayang korang semua :* <3 

*miss the moment :(

Sunday, March 25, 2012

LAGI DAN LAGI :)

hehe . . meet dia lagi . serius rindu sesangat dekat dia . . aku dengan member kesayangan aku kena mainkan dengan dia . . haha , , tipu , cakap tak balik . . hehe . . tak nak banyak cakap .  see the pict :D



she Nur Nadhirah . . she is my superwoman <3



he Muhammad Harith Syazwan . . he is my heartbeat :*
I LOVE YOU BABY <3

Eyka sayang awak berdua . . ILY MY HEARTBEAT & SUPERWOMAN <3
 

Saturday, February 25, 2012

HANGOUT LAGGIIIII ! :)

sabtu lepas , hangout lagi . . tapi bukan dengan carta hati lha . . dengan kekawan . . mula mula nak sambut birthday kawan . . sambut gitu je . . tunggu dia potong kek , aku dengan kekawan terus blaa . . sebab , sakit hati . . :) . . okey . . tak nak banyak cakap . . jom tengk pict :)





comelkan kawan aku nie ;)
abaikan aku ! HAHA :P

SHIDAH dan AMIRUL :)

<3 Sayang Korang Semua <3




SHIDAH dan JAIS :)




EYKA dan AKEM :)







Kawan Tersayang Sa!a:):):)

my bufday

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers